Övrig service

Entrémattor

Det dras in smuts och fukt utifrån när man går in i olika lokaler. Smutsen orsakar slitage och kan skada era golvytor. För att förhindra detta i största möjliga utsträckning är det klokt att lägga in en entrématta.

80 % av den smuts och fukt som finns på golven kommer från skorna. Med rätt matta når en stor del av detta aldrig golven. En bra matta innebär därför en förebyggande rengöring av golven. Era golv kommer att se trevligare ut och de kommer dessutom att hålla längre.

Låt oss ta hand om tvätt, underhåll och leverans av mattorna. Vi och våra samarbetspartners är måna om att använda miljövänliga metoder där vi strävar efter att använda så lite energi, vatten och kemikalier som möjligt.

Inköp

Utöver våra mer traditionella städtjänster hjälper vi gärna ert företag med annan service, t ex inköp av förbrukningsartiklar och annat material. Det kan röra sig om toalettpapper, tvål eller handdukar.

Genom att vi gör detta kan er egen personal slippa lägga tid på uppgifter som vi gärna sköter åt er.

Vi levererar endast produkter från etablerade och kända tillverkare.

Fruktkorg

Fruktkorg har blivit ett alltmer självklart val att ha på arbetsplatsen. Det skapar trivsel och välmående.

Vi kan hjälpa er att välja en typ av fruktleverans som passar er och se till att ni enligt ett överenskommet schema får er frukt utkörd till arbetsplatsen.

Växter

Låt oss sköta vattning och plockning av era växter.

Intresseanmäalan »