Kontorsstädning som gör skillnad

En fräsch inomhusmiljö gör skillnad! Det är en viktig faktor när det gäller trivseln och detta gäller såväl hemmet som arbetsplatsen. Extra viktigt är det kanske just på en arbetsplats där du som arbetsgivare vill att din personal mår bra. En välstädad och behaglig arbetsmiljö gör intryck dels på personalen men också på kunder och besökare. Kontorsstädning är en långsiktig investering för ditt företag.

Q & Co är en städfirma som har funnits inom branschen länge. Vår långa erfarenhet har gjort att vår verksamhet har utvecklats liksom vår kundkrets. Då vårt kontor finns i Malmö är det också här som vi har många av våra kunder men vi är även verksamma i Lund samt på andra orter runt om i hela Öresundsregionen.

Kontorsstädning med kvalitét

Vår höga ambition när det gäller allt, oavsett om det är hemstädning eller kontorsstädning, har gjort att vår kundkrets stadigt växer. När du anlitar oss utlovar vi alltid hög service samt kvalitet som i sin tur innebär både en omedelbar och långsiktig positiv förändring på er arbetsplats.

Överlåt din kontorsstädning åt oss och fokusera på din verksamhet! Välkommen till oss på Q & Co

Intresseanmälan »