Butiksstädning i Malmö och Lund med omnejd

Butiken som allt som oftast är ansiktet utåt mot kunderna. En ren och fin butik, oavsett bransch, förhöjer kundupplevelsen och gynnar därmed både dig och dina kunder. Med många år i branschen har vi skaffat oss erfarenhet och både små och stora butiker anlitar oss för butikstädning. Vi är aktiva i hela Öresundsregionen men är som mest verksamma i Malmö och Lund.

Butiksstädning på dina premisser

Ingen butik är den andra lik, åtminstone inte från ett städningsperspektiv, och vår butiksstädning utgår alltid utifrån just dina önskemål och din butiks behov. I en del fall är golvet den viktigaste ytan och i andra fall är det glasmontrar som måste vara fläckfria. Oavsett hur behovet ser ut så har vi både kompetens och erfarenhet för att se till att just din butik blir fläckfri.

Tillsammans med dig som butiksägare kommer vi överens om vad butiksstädningen ska innehålla och hur ofta den ska utföras. Vi anpassar oss efter dina och din butiks behov och garanterar ett alltid lika rent resultat.
Efter 30 år i branschen så är ingen verksamhet eller lokaltyp främmande för oss. Oavsett vilken typ av verksamhet du har så kan vi med all säkerhet hjälpa dig.

Varmt välkommen att kontakta oss redan idag!