Lediga tjänster

För tillfället har vi inga särskilda lediga tjänster. Men, vi är alltid intresserade av personer som vill jobba hos oss. Det går alltså bra att fylla i en intresseanmälan oavsett om vi har några lediga vakanser eller ej. 
Klicka här!

Just nu har vi följande tjänster lediga:


Lokalvårdare/Handledare/Resurs


Vi letar efter en person som tycker om att arbeta med städservice. I tjänsten kommer du att arbeta med städning tillsammans med övrig städpersonal på Q & Co.

Som Handledare kommer du att lära upp och städa tillsammans med nyanställd personal för att dom ska få en bra start i sitt arbete. Du kommer också att handleda och supporta befintlig personal för att städningen och servicen hos våra kunder ska vara så bra som möjligt. Som Resurs kommer du att ersätta personer som är sjukskrivna eller lediga och tillsammans med Driftschef har du ansvar för att hantera sjukfrånvaro och vikarietillsättning. Du kommer också att vara med vid uppstart av nya kunduppdrag. Att följa upp kvalitet och stämma av att kunderna är helt nöjda med vår service kommer att vara en naturlig del av arbetet när du är ute och arbetar hos kunderna.

Du trivs att arbeta tillsammans med andra och andra ska ha lätt att trivas med dig och du har lätt att skapa kontakt med människor. Du ska genom din personlighet och sätt att utföra arbetet vara ett föredöme för övrig personal. Du är en person som tycker om att jobba med service och som tar stort ansvar för ditt eget arbete och företagets uppdrag. Att vara noggrann och tycka om när det är rent och fräscht är en förutsättning för att lyckas i arbetet.

Absoluta krav:
- B-körkort
- Flytande svenska i tal och skrift.
I övrigt så lägger vi största vikten på dina personliga egenskaper.
I tjänsten ingår bil för resor i tjänsten.

Du som vill arbeta i ett företag som växer och känner att du vill arbeta med service tillsammans med andra är mycket välkommen att skicka in din ansökan!


Arbetstid/Varaktighet
Provanställning 6 månader.

Lön
Månadslön.

Kontaktpersoner
Fredric Medin, 0705-090533, f.medin@qco.se, Dritfschef

Ansökan
Sista ansökningsdag 161114
Vi tar emot ansökan via epost: f.medin@qco.se