Lediga tjänster

Vi är alltid intresserade av personer som vill jobba hos oss. Det går alltså bra att fylla i en intresseanmälan oavsett om vi har några lediga vakanser eller ej. 
Klicka här!

Just nu har vi följande tjänster lediga:

Lokalvårdare konor och hemstäd

Om dig
Q & Co växer och vi behöver anställa fler duktiga medarbetare. I denna tjänsten består jobbet av olika typer av städning och det är en merit om du har erfarenhet av städyrket och du måste vara en person som kan hantera olika situationer i arbetet.
Det är viktigt att du är en noggrann person som tycker om att ge service och ta ansvar för att arbetet du gör utförs på bästa sätt.
Vi vill att kunden ska få en bra totalupplevelse av oss som kund och därför värdesätter vi att våra medarbetare ger ett trevligt intryck hos våra kunder.

Din profil

KRAV
Gymnasial utbildning
Körkort B

Arbetslivserfarenhet
Det är enmerit om du har erfarenhet av städrket.

Dina arbetsuppgifter
Du kommer att arbeta med städning av kontorslokaler och personalutrymmen hos olika företagskunder men också hemstädningar i privata hem. Det är både mindre och större uppdrag i antal timmar och lokalerna du kommer att städa ser väldigt olika ut. Kunderna finns i Malmö med omnejd.

Arbetet är förlagt till dagtid från 6.00.
B-körkort ett krav.

Om oss
Q & Co Ren vilja är ett städföretag som vill ge kunderna högsta kvalitet och bästa service. Vi vill ge våra anställda bästa förutsättningar att utföra ett bra jobb. Arbetskläder är en självklarhet men också förutsättningar i form av tid att utföra ett bra jobb och modern städutrustning. Vi vill skapa långa relationer med både kunder och anställda. Vi vill vara en trygg arbetsplats.

Kontaktinformation
Kontaktpersoner
Fredric Medin, Ansvarig Drift och personal
f.medin@qco.se
0705090533

Företagets adress

BOX 438
201 24 MALMÖ

Telefonnummer 040240533

Besöksadress
Djäknegatan 5
211 35 Malmö

Sök jobbet senast den 4 december 2017

Ansökningssätt
E-POST
f.medin@qco.se

ANSÖKNINGSREFERENS
Kontor/hemstäd